Wie Ben Ik?

IMG_7315

Hallo!

Leuk dat je de tijd hebt genomen voor de beschrijving van mijn blog. Mijn naam is Ine en ik heb een jaar over! Dat is toevallig, hoor ik je denken, zo heet deze blog ook. Precies! Ik heb een jaar over en daarom ben ik een blog begonnen. Hier vind je wat mijn beweeg redenen waren voor het beginnen van een blog en waarom deze blog ook echt iets voor jou is!

Ik heb het niet vaak, dat dingen anders gaan dan gepland. Meestal gaat alles namelijk redelijk volgens schema. Middelbare school, Bachelor, baantjes, sport, noem het maar op. Ik was van plan rustig verder te stromen in de rivier van geplande activiteiten, op naar een Master, tot een kort mailtje me wakker schudde: ‘Je voldoet niet aan de toelatingseisen.’

Oke, en nu?

Na drie dagen van totale wanhoop heb ik mezelf herpakt. Ik ben van plan om dit jaar te gaan knallen. Iedereen die ik spreek zegt: ‘Oh, dus je gaat reizen?’ Geen idee, wie weet. Ik ga er in ieder geval voor zorgen, dat alle mensen die wel voldeden aan de toelatingseisen, stiekem hoopten dat ze dat niet deden. En hier, ga ik voor een ieder die dat leuk vindt, dit jaar bijhouden.

Een Jaar Over

Maar wat kun je hier nou precies vinden? Nou, best veel!

Ik blog graag over de dingen die ik tegenkom nu ik een jaar over heb en vaak doe ik dat met een grappig tintje. De dingen die ik vooral tegenkom? Lekker (en gezond) eten, prachtige natuur, leuke hotspots en persoonlijke verhalen over mijn leven. Dat laatste is immers de reden dat ik deze blog ben begonnen, hoe overleef ik dit jaar over! En, ik vind het leuk om mezelf uit te dagen nieuwe dingen te proberen, dus doe ik elke maand een nieuwe challenge!

Lijkt dit je stiekem allemaal wel leuk, neem dan gerust een kijkje op mijn blog! Ik vind het leuk als je laat weten wat je er van vond, door een reactie of een mailtje achter te laten. Op Facebook en Instagram kun je mijn volgen, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer er weer een nieuw artikel online komt.

Liefs,
Ine

Nieuwsgierig? Hier vind je een paar van mijn recente blogs:

IMG_7169IMG_8163DSC00248IMG_8121IMAG1071